Finn billige blekkpatroner her


Billig blekk til Canon og HP.


Kvalitet på blekkpatron og selve blekket er meget høy og det er lite som skiller de fra de orginale.

 

Er mye penger å spare på blekk, men man bør se ann hva det er man skal skrive ut og hvor lenge man ønsker å bevare farger o.l.

 

 

Skal du skrive ut brylluppsbilder kan det være greit å legge litt mer penger i blekkpatroner, slik at man er sikker på at det holder.

 

Skal man derimot skrive ut en plakat eller en flyer som bare trenger å holde en måned frem i tid kjøper du selvfølgelig de billigste blekkpatronene og papiret som passer til dette formål. Det første året synes jeg det er liten forskjell på orginalt og uorginalt.

 

Billige blekkpatroner til canon

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha også i bakhodet at veldig mye av det som skrives ut til møter o.l. er ofte bare arbeidsdokumenter som ikke trenger å ha en levetid på mer enn noen måneder før det kastes og oppdaterte versjoner skrives ut på nytt.

 

Vil uansett anbefale deg å prøve selv med noen forskjellige typer blekkpatroner og fotopapir, se hva du kan spare og hvordan du liker de forskjellige produktene, det har du ingenting å tape på.

 

Levetid på blekkpatronen:

 

Det orginale blekket har nok noe bedre levetid enda, men det er nå svært lite som skiller merkevare produsentene og de som lager rimeligere kopier. Og det er nok ikke mange år igjen før vi ikke kan se noen forskjell i fargekvalitet eller levetid.

 

Fotopapir:

 

En annen ting man kan spare en god del penger på er fotopapir, der finnes det mange store og seriøse produsenter som leverer kvalitetspapir til en brøkdel av f.eks Canon og HP.

Bare tenk på trykkeriene der ute, de betaler garantert ikke 199,- for 20 A4 fotopapir og det betyr ikke at de leverer utskrifter med dårlig kvalitet eller holdbarhet.

 

De fleste av Epson og Canon blekkpatroner er ISO9000 sertifisert.

 

 

Skriv ut foto hjemme, velg riktig blekkpatron.

Med nye fotoskrivere har du muligheten til å skrive ut foto i meget god kvalitet hjemme, her har du mulighet til å spare mye penger i forhold til å forstørre hos en fotograf. Om du i tillegg kjøper billig blekk og fotopapir fra en leverandør med alternative produkter i god kvalitet vil du spare ekstra mye.

 

Canon - Blekkpatroner og fotopapirHos Inkclub får du disse dager et introduksjonstilbud der de tilbyr deg gratis blekk til din- Canon eller Epson skriver!

 

 

 

 

 

  

Helt lovlig og med garantien i behold.

 

"Det er helt lovlig å kjøpe og bruke uoriginale blekkpatroner. Men mange forhandlere opplyser at bruk av disse vil oppheve garantien på skriveren."

 

Les hele saken hos forbruker.no


Blekkpatroner tilLexmark


Blekk
Fotopapir


Brother

Blekk
Fotopapir


Slutt å kast bort penger på overprisede produkter, det er på tide at vi får mer konkurranse på dette marketdet. Et slikt monopol som de største skriverprodusentene prøver å bygge opp vil aldri komme forbrukerne til gode.

 

Kjøp billige blekkpatroner i dag og sørg for at det finnes konkurranse på marketdet!Gratis blekk til Canon

blekkpatroner 0 kroner